فروش آنلاین قهوه اصل

۰۹۹۶۴۱۷۳۵۷۵

پشتـــــــــــیبانی سریــــــــــــع

فهرست مطالب

چه کسانی نباید قهوه بخورند؟

چه کسانی نباید قهوه بخورند؟

دسته بندی:

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳

قهوه برای چه کسانی ضرر دارد؟

قهوه یک راه خوشمزه برای افزایش انرژی در صبح یا غلبه بر کسالت بعد از ظهر است. قهوه می‌تواند به عنوان یک اکسیر سلامتی تعریف شود. ثابت شده است که خطر سرطان پروستات را کاهش می‌دهد، خطر نارسایی قلبی را کاهش می‌دهد و حتی خطر از دست دادن شنوایی را کاهش می‌دهد. اما برای برخی افراد، قهوه ممکن است در واقع اثرات منفی بیشتری نسبت به مثبت داشته باشد. به عنوان مثال، ممکن است متوجه شوید که قهوه گاهی اوقات شما را مضطرب یا عصبی می‌کند. قهوه حتی ممکن است به روشی کاملاً ناشناخته برای شما بر سلامتی شما تأثیر بگذارد.

در این مقاله با هم بررسی می کنیم چه کسانی بهتر است قهوه مصرف نکنند تا از عوارض جانبی آن در امان باشند.

افراد مبتلا به بی خوابی

نوشیدن یک فنجان قهوه (یا بیشتر) بعد از یک شب بد خوابیدن و کم خوابیدن باعث  سرحال شدن و هوشیاری می‌شود. اما مراقب باشید که نوشیدن قهوه می‌تواند چرخه  خواب را دچار مشکل کند. حداقل ۶ ساعت قبل از خواب از مصرف کافئین خودداری کنید به ویژه برای افرادی که اختلالات خواب دارند.

یک مطالعه از مجله پزشکی خواب بالینی نشان داده است که  دریافت کافئین حتی شش ساعت قبل از خواب نیز می‌تواند الگوهای خواب را مختل کند. پس در ساعات بعدازظهر اگر نیاز به مصرف قهوه داشتید قهوه بدون کافئین را امتحان کنید.

افرادی  که دچار اضطراب و پنیک هستند

کافئین یک محرک است که می‌تواند اضطراب را در برخی افراد تشدید کند. اگر به طور منظم اضطراب یا حملات پانیک را تجربه می‌کنید، مصرف قهوه کافئین‌دار خود را محدود یا  حتی قطع کنید. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که سطح بالای کافئین (حدود ۵ فنجان قهوه در روز) می‌تواند حملات پنیک را در افرادی که اضطراب دارند، به وجود آورد.

افراد مضطرب

افرادی که رفلاکس معده (GERD )دارند

کافئین می‌تواند اسفینکتر( sphincter)تحتانی مری (دریچه بین مری و معده، که باعث می‌شود اسید معده وارد مری نشود) را شل کند، و منجر به علائم ناخوشایند رفلاکس مانند تنگی نفس، سرفه و حالت تهوع شود.

افرادی که بیماری قلبی دارند

کافئین موجود در قهوه می‌تواند باعث افزایش موقت فشار خون و ضربان قلب شود. افرادی که بیماری قلبی دارند باید با پزشک مشورت کنند؛ یک متخصص تغذیه باید میزان قهوه‌ای که مصرف آن بی‌خطر است را تعیین کند. تحقیقات منتشر شده در American Journal of Clinical Nutrition  نشان می دهد که افزایش کوتاه مدت در سطح فشار خون هنگام نوشیدن کافئین وجود دارد. با این حال، شواهد کافی در مورد هرگونه اثرات طولانی مدت بر فشار خون یا سلامت قلب وجود ندارد.

افرادی که سندرم روده تحریک‌پذیر(IBS)  دارند

کافئین می‌تواند  حرکات منظم  روده را افزایش دهد، این امر می تواند احتمال اسهال را که یکی از علائم اصلی سندرم روده تحریک‌پذیر است را افزایش دهد

افراد مبتلا به گلوکوم

. فشار داخل چشم برای افرادی که گلوکوم دارند هنگام مصرف قهوه افزایش می‌یابد، بنابراین توصیه می‌شود مصرف آن را محدود یا از آن خودداری کنید.

افراد مبتلا به صرع

تحقیقات و مطالعات متعددی ثابت کرده است که نوشیدن قهوه زیاد با افزایش دفعات تشنج مرتبط است.

زنان باردار

زنان باردار باید مصرف کافئین را روزانه به ۲۰۰ میلی‌گرم (حدود ۲ فنجان قهوه) محدود کنند تا خطر سقط جنین، زایمان زودرس و وزن کم نوزاد هنگام تولد را کاهش دهند. ” با این حال، یک بررسی سال ۲۰۲۰ منتشر شده که اعلام میکند هیچ سطح ایمنی برای مصرف کافئین در دوران بارداری وجود ندارد و زنان باردار باید مصرف کافئین خود را با پزشک در میان بگذارند.


پیشنهاد می شود بخوانید: مضرات قهوه برای زنان


مادران شیرده

از آنجا که کافئین یک محرک و مدر است، یک مادر شیرده در معرض خطر کم‌آبی قرار دارد. باید تا حد امکان از مصرف کافئین در دوران بارداری و شیردهی خودداری کرد.

مادران شیرده

کودکان زیر ۱۲ سال

مصرف بیش از حد کافئین در کودکان می‌تواند منجر به افزایش ضربان قلب، افزایش احساس اضطراب، مشکل در تمرکز و ناراحتی معده شود. جنبه دیگری که باید در نظر گرفت این است که قهوه می‌تواند نشانه‌های گرسنگی را پنهان کند، بنابراین کودکان ممکن است تغذیه‌ ای که برای رشد خود نیاز دارند را دریافت نکنند. در نهایت، به خاطر داشته باشید که قهوه بسیار اسیدی است و در نتیجه می‌تواند مینای دندان را آسیب رساند و خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.


پیشنهاد می شود بخوانید: قهوه برای کودکان


افراد مبتلا به اسهال

نوشیدن قهوه بعد از غذا به شما کمک می‌کند تا غذا را سریع‌تر هضم کنید. ورود غذا به راست روده حرکات روده را تحریک می‌کند و انقباضات راست روده و مقعد را افزایش می‌دهد که باعث می‌شود فرایند هضم و دفع به خوبی انجام گیرد. افرادی که از اسهال رنج می‌برند باید استفاده از قهوه را محدود کنند. نوشیدن قهوه در صبح باعث فعال‌تر شدن روده‌ها می‌شود. این باعث بدتر شدن اسهال می‌شود. قهوه بدون کافئین ممکن است کمتر مشکل‌ساز باشد، اگرچه به طور کلی مایعات گرم تمایل به تحریک روده‌ها دارند.

افرادی که مثانه بیش‌فعال دارند

بهترین کار این است که قبل از یک سفر طولانی، از نوشیدن یک فنجان بزرگ قهوه خودداری کنید، به خصوص اگر  سرویس بهداشتی بین راهی چندان در دسترس نباشد. مصرف کافئین می‌تواند هم دفعات ادرار و هم فوریت آن را افزایش دهد

افرادی که دارو مصرف می‌کنند

برخی داروها با کافئین تداخل دارند و ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند که ممکن است پزشک تشخیص دهد در طول زمان مصرف دارو کافئین به بدن وارد نشود.

دیدیم که قهوه برای چه کسانی مضر است و چه کسانی باید مصرف قهوه خود را  محدود و میزان کافئین دریافتی خود را کاهش دهند. شاید دستور پزشک برای قطع مصرف کافئین برای یک قهوه خور حرفه ای خیلی سخت و ناممکن به نظر برسد اما اگر پزشک  مجوز مصرف قهوه بدون کافئین را صادر کرد بهتر است قهوه بدون کافئین را از برند های معتبر تولید کننده قهوه مانند لاوازا، استارباکس، ایلی و … انتخاب کنید. چرا که این برند ها در با استفاده از مدرن ترین و بهترین تکنولوژی کافئین زدایی از دانه های قهوه، تمام تلاششان را می کنند که در طی این فرایند طعم و عطر قهوه تغییری نکند.

منبع:

www.eatthis.com

پادکست‌ها

مقالات مشابه

قهوه و سلامتی
قهوه و سلامتی
قهوه و سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *