فروش آنلاین قهوه اصل

۰۹۹۶۴۱۷۳۵۷۵

پشتـــــــــــیبانی سریــــــــــــع

فهرست مطالب

قهوه ناشتا

قهوه ناشتا

دسته بندی:

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳

قهوه ناشتا واقعاَ تجربه لذت بخشی است اما نه برای همه. برخی از افراد علیرغم تمایلشان به خوردن قهوه با معده خالی به دلیل عوارضی که برای آنها به وجود می آورد از خوردن آن اجتناب می کنند. با فروشگاه آنلاین قهوه کافی ونتو همراه باشید تا بخوانیم و بدانیم قهوه ناشتا با بدن چه می کند؟ چه عوارض و فوایدی دارد و چگونه می توانیم از عوارض آن کم کنیم تا خود را از لذت نوشیدن قهوه ناشتا محروم نکنیم.

قهوه ناشتا با بدن چه می کند؟

قهوه می تواند تأثیرات زیادی بر روی سیستم گوارش و بدن به طور کلی داشته باشد ولی نوع این تاثیر در افراد متفاوت است.

کافئین موجود در قهوه برای افرادی که این نوشیدنی را  ناشتا می نوشند، یک ضرورت است، اما این کافئین می تواند منجر به سوء هاضمه یا رفلاکس اسید در بعضی افراد شود.

تحقیقات بالینی ثابت کرده است که  کافئین می تواند باعث شل شدن قسمت تحتانی مری یا شل شدن اسفنکتر تحتانی مری، که دریچه بین مری و معده است، شود و همچنین تولید اسید معده را بیشتر کند.

این  امر می تواند منجر به رفلاکس اسید یا بازگشت محتویات معده به مری شود که در نتیجه سوزش سر دل به وجود می آید.

با این حال، مسائل دیگری نیز وجود دارد که می تواند هنگام نوشیدن قهوه ناشتا با معده خالی مشخص شود. به عنوان مثال، اسیدیته قهوه که می تواند برای برخی مشکل ساز باشد.

قهوه حدوداً PH پنج و معده PH  چهار  دارد. پس اگر کسی با معده خالی قهوه بنوشد، معده او اسیدی تر  می شود. این  اتفاق به ویژه برای کسانی که ازوفاژیت(التهاب مری ناشی از رفلاکس) دارند می تواند ناراحت کننده باشد. اما داشتن مقداری غذا در معده قبل از نوشیدن قهوه هرگونه مشکل اسیدی یا pH را از بین  می برد.

قهوه اثرات دیگری نیز بر بدن دارد، مانند افزایش ادرار و کم آبی بدن ،اضطراب و پریشانی و تحریک روده که منجر به اسهال می شود.

در کل محققان معتقدند نوشیدن قهوه ناشتا  منجر به دردهای جزئی گوارشی یا آزاردهنده برای افراد خاص می شود  اما خطرناک نیست و این برای یک عاشق قهوه خبر خوبی است.

قهوه ناشتا با بدن چه می کند

تأثیر خوردن قهوه ناشتا بر سطح هورمون استرس

بحث دیگری نیز همیشه مطرح می شود که نوشیدن قهوه با معده خالی ممکن است سطح هورمون استرس  یا کورتیزول را در بدن افزایش دهد.

هورمون کورتیزول توسط غدد فوق کلیوی تولید می شود و به تنظیم متابولیسم، فشار خون و سطح قند خون کمک می کند. با این حال، سطح بیش از حد  کورتیزول بصورت مزمن و طولانی مدت می تواند باعث مشکلات  جدی سلامتی ، از جمله پوکی استخوان، فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی شود.

سطح کورتیزول به طور طبیعی در زمان بیدار شدن به اوج خود می رسد، در طول روز کاهش می یابد و دوباره در مراحل اولیه خواب به اوج خود می رسد .

قهوه تولید کورتیزول را بیشتر می کند. بنابراین، برخی ادعا می‌کنند که نوشیدن آن در اول صبح، زمانی که سطح کورتیزول در بدن بالاست، می‌تواند خطرناک باشد.

اما مطالعات نشان داده است که تولید کورتیزول در هنگام نوشیدن قهوه در بین افرادی که به طور منظم آن را می نوشند بسیار کمتر به نظر می رسد. به علاوه، شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد نوشیدن قهوه با معده پر این  سطح هورمون استرس در بدن را افزایش نمی دهد معنی این جمله این است  به احتمال بسیار بالا اگر با معده پر قهوه بنوشید احتمال بالارفتن سطح هورمون استرس یا کورتیزول در بدن شما بسیار کم است.

جدای از این موارد که ذکر کردیم   اگر قهوه ناشتا در برنامه روزانه شما بصورت دائم قرار ندارد ، افزایش سطح کورتیزول موقتی  است و چنین افزایش کم و موقتی منجر به عوارض طولانی مدت برای  سلامتی نمی شود.

به طور خلاصه، اثرات منفی سطوح بالای  این هورمون در طولانی مدت بیشتر به دلیل بیماریهایی مانند سندرم کوشینگ است تا مصرف قهوه.

     قهوه ناشتا چه عوارض دیگری دارد

قهوه همچنین ممکن است دارای چند عارضه جانبی منفی باشد، صرف نظر از اینکه آن را با معده خالی بنوشید یا نه.

به عنوان مثال، کافئین می‌تواند اعتیادآور باشد و ژنتیک برخی افراد ممکن است آنها را نسبت به آن حساس کند. این به این دلیل است که مصرف منظم قهوه می تواند ترکیب شیمیایی مغز شما را تغییر دهد و برای ایجاد اثرات مشابه به مقادیر بیشتر کافئین نیاز  پیدا کند.

نوشیدن بیش از حد قهوه ممکن است منجر به اضطراب، بیقراری، تپش قلب و تشدید حملات پانیک شود. حتی ممکن است در برخی افراد منجر به سردرد، میگرن و فشار خون بالا شود . به همین دلیل، اکثر متخصصان موافق هستند که باید مصرف کافئین خود را در حدود ۴۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید ( معادل ۴ تا ۵ فنجان  قهوه ).

از آنجایی که اثرات  نوشیدن قهوه در بزرگسالان می تواند تا ۷ ساعت ادامه داشته باشد، ممکن است خواب شما را مختل کند، به خصوص اگر آن را در اواخر روز بنوشید .

اما یک نکته مهم که محققان بر آن تاکید داشتند این است که تمام مواردی که برای عوارض قهوه ناشتا ذکر کردیم ارتباطی به نوشیدن قهوه ناشتا یا مصرف قهوه با معده پر ندارد و خوردن قهوه با معده خالی این عوارض را تشدید نخواهد کرد.

   خوردن قهوه ناشتا چه فوایدی دارد

تا اینجا که فقط از عوارض قهوه ناشتا برای شما گفتیم ولی با یک هدف. ابتدا با عوارض قهوه ناشتا آشنا بشویم و بتوانیم با ترفند هایی که در ادامه برای شما می گوییم از عوارض آن کم کنیم تا از فواید آن  بتوانیم بهره ببریم.

قهوه ناشتا چه خاصیتی دارد؟

کافئین موجود در قهوه می‌تواند انرژی‌زا باشد و به شما کمک کند روز خود را با نشاط آغاز کنید. اما علاوه بر این، نوشیدن قهوه ناشتا فواید دیگری نیز دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • افزایش هوشیاری و تمرکز: کافئین موجود در قهوه می‌تواند به افزایش هوشیاری و بهبود عملکرد شناختی کمک کند. این امر به ویژه در صبح که مغز شما هنوز کاملا بیدار نشده است، مفید است.
  • بهبود عملکرد فیزیکی: کافئین می‌تواند به افزایش عملکرد فیزیکی و بهبود عملکرد ورزشی کمک کند.
  • کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها:  برخی مطالعات نشان می‌دهند که مصرف قهوه با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و دیابت نوع ۲ مرتبط است.
  • حفاظت از کبد : برخی مطالعات نشان می‌دهند که مصرف قهوه می‌تواند به محافظت از کبد کمک کند و خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی را کاهش دهد.

ترفندهای کوچکی وجود دارد که ممکن است خطر عوارض جانبی  قهوه ناشتا  را کاهش دهد تا بتوانیم از فواید قهوه ناشتا که در بالا به آن اشاره کردیم استفاده کنیم.

تحقیقات ثابت کرده است که افراد می توانند برای کاهش اسیدیته، شیر یا خامه را  به قهوه خود  اضافه کنند  بهتر است که از شیرهای گیاهی استفاده کنید در غیر این صورت ممکن است هر گونه درد معده مرتبط با قهوه بیشتر شود.

نوع قهوه ای که فرد می نوشد نیز می تواند نقش داشته باشد.

مطالعه‌ای وجود دارد که  نشان می دهد قهوه‌ های  با روست تیره یا دارک، تأثیر کمتری بر تحریک اسید معده نسبت به قهوه‌ های روست شده روشن و لایت  دارند پس اگر فکر می‌کنید که به این موضوع حساس هستید، بهتر است از قهوه های با روست تیره استفاده کنید. برای شما چند پیشنهاد داریم:

قهوه اسپرسو اینتنسو ایلی

قهوه اسپرسو روست استارباکس

قهوه کرما گوستوفورته لاوازا

به طور کلی، نوشیدن قهوه با معده خالی نباید مشکلی ایجاد کند. اگر پس از انجام کار های بالا همچنان ناراحتی گوارشی دارید، بهتر است به‌کلی از مصرف قهوه ناشتا خودداری کنید.

قهوه ناشتا با معده خالی

     قهوه ناشتا برای یبوست

بسیاری از محققین معتقدند از قهوه برای رفع یبوست  مفید است و معتقدند که این نوشیدنی می‌تواند به بهبود حرکات روده کمک کند چرا که کافئین موجود در قهوه می‌تواند عضلات روده را تحریک کرده و باعث انقباض آن‌ها شود. این انقباضات می‌توانند به حرکت مواد زائد در روده بزرگ کمک کنند و در نتیجه به رفع یبوست کمک کنند و همچنین قهوه اثر ملین‌کنندگی دارد و می‌تواند به نرم شدن مدفوع و تسهیل دفع کمک کند.

    قهوه ناشتا برای لاغری

بسیاری از افراد برای کاهش وزن به دنبال راهکارهای سریع و آسان هستند و یکی از این راهکارها، نوشیدن قهوه ناشتا است. اما آیا واقعا قهوه ناشتا می‌تواند به لاغری کمک کند.

چرا برخی افراد فکر می‌کنند قهوه ناشتا برای لاغری مفید است؟

  • افزایش متابولیسم: کافئین موجود در قهوه می‌تواند متابولیسم بدن را تا حدودی افزایش دهد و به سوزاندن کالری بیشتر کمک کند و در نقش چربی سوز عمل کند.
  • کاهش اشتها:  قهوه می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد و در نتیجه باعث کاهش اشتها شود.
  • افزایش انرژی: قهوه می‌تواند انرژی شما را افزایش دهد و باعث شود فعالیت بدنی بیشتری داشته باشید.

اما آیا این دلایل کافی برای لاغری با قهوه ناشتا هستند؟ خیر! افزایش متابولیسم ناشی از کافئین معمولاً کوتاه‌مدت است و نمی‌تواند به تنهایی باعث کاهش وزن پایدار شود.

   قهوه ناشتا برای کبد چرب

قهوه یکی راه‌های طبیعی برای بهبود وضعیت کبد چرب  است. چرا ؟

قهوه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به محافظت از سلول‌های کبد در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند و نیز برخی مطالعات نشان می‌دهند که قهوه می‌تواند به کاهش التهاب در کبد و بهبود عملکرد آنزیم‌های کبدی کمک کند.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف متعادل قهوه ناشتا با کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی و بهبود عملکرد کبد در افراد مبتلا به این بیماری مخصوصاَ مردان مرتبط است.

  قهوه ناشتا و دیابت

قهوه ناشتا می‌تواند بر کنترل قند خون آن‌ها تأثیر منفی  بگذارد چرا که  کافئین موجود در قهوه می‌تواند سطح قند خون را در برخی افراد افزایش دهد. این موضوع به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که بدن آن‌ها به خوبی به انسولین پاسخ نمی‌دهد، قابل توجه است.

نوشیدن قهوه سبز ناشتا

قهوه سبز به دلیل ترکیبات مفید(اسید کلروژنیک) بیشتری که نسبت به قهوه معمولی و برشته شده دارد توجه زیادی را برای مصرف بصورت ناشتا به خود جلب کرده است. اثرات نوشیدن قهوه سبز و تاثیرات مثبت و منفی نوشیدن آن بصورت ناشتا دقیقاَ مانند مصرف قهوه معمولی با معده خالی است و اگر برای مصرف صبح روی آن حساب باز کرده اید، مشورت با پزشک را فراموش نکنید.

     خوردن قهوه گانودرما ناشتا

قهوه گانودرما، ترکیبی از دانه‌های قهوه و قارچ گانودرما است که به دلیل خواص درمانی بالقوه‌اش محبوبیت زیادی پیدا کرده است. بسیاری از افراد به دنبال این هستند که بدانند آیا مصرف قهوه گانودرما ناشتا فایده‌ای دارد یا خیر.

فواید احتمالی قهوه گانودرما ناشتا

  • قارچ گانودرما حاوی ترکیباتی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.
  • این ترکیب می‌تواند به کاهش خستگی و افزایش انرژی کمک کند.
  • برخی مطالعات نشان می‌دهند که قارچ گانودرما ممکن است به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک کند.
  • قارچ گانودرما دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.
  • برخی مطالعات نشان می‌دهند که قارچ گانودرما ممکن است به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
  • برخی افراد گزارش کرده‌اند که مصرف قهوه گانودرما به بهبود کیفیت خواب آن‌ها کمک کرده است.

مضرات احتمالی قهوه گانودرما ناشتا

  • قهوه گانودرما حاوی کافئین است که می‌تواند باعث بی‌خوابی، اضطراب و تپش قلب شود.
  • قارچ گانودرما ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.
  • در برخی افراد ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند اسهال یا یبوست شود.
  • برخی افراد ممکن به قارچ گانودرما حساسیت داشته باشند.

نکات مهم مصرف قهوه گانودرما ناشتا

  • زنان باردار و شیرده باید از مصرف قهوه گانودرما خودداری کنند.
  • مصرف قهوه گانودرما برای کودکان توصیه نمی‌شود.
  • فرادی که بیماری‌های خاصی مانند بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا یا مشکلات کبدی دارند، باید قبل از مصرف قهوه گانودرما بصورت ناشتا با پزشک خود مشورت کنند.

قهوه و آبلیمو ناشتا

قهوه و آبلیمو ناشتا

ترکیب قهوه و آبلیمو به عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زا و لاغرکننده محبوبیت زیادی پیدا کرده است. بسیاری از افراد این ترکیب را ناشتا مصرف می‌کنند تا از فواید آن بهره‌مند شوند.

کافئین موجود در قهوه می‌تواند متابولیسم بدن را افزایش دهد و به سوزاندن کالری بیشتر کمک کند ضمنا هم قهوه و هم لیمو حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند و ویتامین C موجود در لیمو می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

اما عوارضی هم برای مصرف قهوه و آبلیموبصورت ناشتا وجود دارد

اسیدی بودن لیمو می‌تواند باعث سوزش معده و آسیب به مینای دندان در برخی افراد شود و همچنین کافئین و برخی ترکیبات موجود در لیمو ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشند.

چه زمانی قهوه بخوریم

زمان مناسب برای نوشیدن قهوه به عوامل مختلفی از جمله عادات بدن، سبک زندگی و هدفی که از نوشیدن قهوه دنبال می‌کنید، بستگی دارد. اما به طور کلی، برخی از زمان‌ها برای نوشیدن قهوه مناسب‌تر هستند.

جدول بهترین زمان ها برای خوردن قهوه

سخن پایانی

بسیاری از مردم  خوردن قهوه ناشتا را به هر کاری برای شروع روز خود ترجیح می دهند.

شواهد علمی کمی نشان می دهد که نوشیدن آن با معده خالی مضر است با این حال، اگر هنگام نوشیدن قهوه با معده خالی دچار مشکلات گوارشی می‌شوید، سعی کنید آن را با غذا میل کنید. اگر متوجه بهبودی شدید، بهتر است  روال خود را تغییر دهید و قهوه را ناشتا مصرف نکنید.

منبع

https://gleneagles.com.my/penang/articles/is-it-harmful-to-drink-coffee-on-an-empty-stomach

https://www.health.com/drink-coffee-empty-stomach-8423692

https://www.healthline.com/nutrition/coffee-on-empty-stomach

پادکست‌ها

مقالات مشابه

قهوه و سلامتی
قهوه و سلامتی
قهوه و سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *